ABONNEMENT MET KORTINGABONNEMENT MET KORTINGG

Jaarabonnement van 4 nummers (t.w.v. € 39,80) met € 5,- korting voor € 34,80.


DIGITAAL ABONNEMENTDIGITAAL ABONNEMENT
Jaarabonnement van 4 digitale uitgaven in de SOUL Kiosk App (t.w.v. € 39,80) voor slechts € 26,99.


BAGROLL TASBAGROLL TASS

Jaarabonnement van 4 nummers (t.w.v. € 39,80) + Bagroll-tas Detroit (t.w.v. € 79,95) van € 115,75 voor € 59,95.

Tassen van Bagroll worden  gemaakt uit oude zeilen, via het label op de tas wordt kenbaar gemaakt wat de laatst bekende locatie was van het gebruikte kite- of surfzeil. Alle tassen van Bagroll worden in Nederland ontworpen en geproduceerd.

Bij een abonnement krijg je de Detroit, deze multifunctionele tas is op twee manieren te dragen. Meer informatie is terug te vinden in onze webshop.


MANERA OMKLEED PONCHOMANERA OMKLEED PONCHOO

Jaarabonnement van 4 nummers (t.w.v. € 39,80) + Manera-omkleedponcho (t.w.v. € 59,95) van € 99,75 voor € 48,80.

Omkleedponcho gemaakt van ecologisch bamboe. Dit materiaal neemt drie keer zoveel water op dan katoen, droogt sneller, is anti-bacterieel en is lekker zacht. Wat wil je nog meer? Verkrijgbaar in een prachtige grijze kleur.


MIZU-FLES M8MIZU-FLESS

Jaarabonnement van 4 nummers (t.w.v. € 39,80) + Mizu-fles (t.w.v. € 19,95) van € 59,75 voor € 39,80.

Elk jaar eindigen zo’n 40 miljard plastic flesjes in de natuur. Ook in zee. Dit is zeer schadelijk voor het milieu. Voorkom dit door gebruik te maken van deze supersterke en duurzame stalen Mizu-drinkfles. Je hebt keuze uit drie kleuren: matzwart, matgrijs en matblauw.


CADEAU ABONNEMENTCADEAU ABONNEMENTT

Geef een cadeau-jaarabonnement van 4 nummers voor € 39,80. Hierbij krijgt de gelukkige de eerstvolgende uitgave op de mat. Wil je de huidige editie ontvangen hebben we ook de cadeau-cheque. Hierbij krijg je het nieuwste nummer direct thuis opgestuurd met een cheque voor een jaarabonnement naar keuze. Een cadeau-abonnement loopt automatisch af. Klik hier voor meer info.

Geef abonnement cadeau


LOS NUMMER BESTELLEN? LOS NUMMER BESTELLENN

Je kunt nummers ook los bestellen, hiervoor kun je terecht in onze webshop. Daarnaast zijn de digitale magazines verkrijgbaar in de Soul Kiosk app. Klik hier om deze te downloaden in de Apple App Store of de Google Play Store.


Deze acties zijn niet geldig wanneer je 6 maanden geleden een abonnement had, tussen het opzeggen en opnieuw aanvragen van een abonnement moet minimaal 6 maanden zitten wil je in aanmerking komen voor een welkomstcadeau. Welkomstcadeau’s zijn niet geldig bij een cadeau abonnement en ook niet in België.